keskiviikko 10. elokuuta 2011

Terveisiä kesälomalta

Anteeksi! Edellisestä kirjoituksesta on aikaa. Kesäloma on pitänyt kiireisenä. Kesäloma alkoi pari viikkoa sitte, mutta silti alkupäivinä oli muutamia oppitunteja. Enää ei oppitunteja ole, nyt aika onkin sitten mennyt lähinnä laiskotellessa. Sain kesätöitä, mikä on mukavaa.

Kendoseura pitää taukoa harjoituksista lähes koko elokuun, joten miekkailujuttuja ei nyt juurikaan ole. Ennen kesälomaa alkoi olla kuumia kelejä, salissa noin 30 astetta. Lämpötilan takia harjoitukset olivat hieman lyhyempiä: alkuun noin 5 minuuttia kirikaeshia, noin 45 minuutin jikeigo, ja lopuksi kirikaeshi.

Kesälomalla on ollut mahdollisuus käydä turistireissuilla. Bekkaseiryhmän kanssa kävimme retkellä Kamakurassa katsomassa temppeleitä ja isoa Buddhan patsasta. Kiotossa kävin kolmen päivän retkellä. Kylläpä olikin hieno kaupunki. Paljon vanhoja juttuja. Suuret puurakennukset olivat vaikuttavia ja maisemat kauniita. Suosittelen. Ja Narassakin kävin, peuroja oli kiva katsella. Valokuvia Kiotosta ja Narasta voi katsella tästä linkistä.

Sää täällä on aika mukava, lämmintä riittää. Jo pelkkä blogin kirjoittaminen on hiostavaa. Onneksi omissa huoneissa on ilmastoinnit, muuten voisi olla hieman hankala nukkua. Nyt pitää vaan iloita ja olla tyytyväinen lämpimistä ilmoista, koska olen varma, että talvella tulen palelemaan täällä. Joten nyt Youtubesta Kesän lapsi soimaan!


ps. Meinasin unohtaa! International Budo Universityn haku ensi vuoden erikoisohjelmaan on alkanut! Omien kokemuksien perusteella voin ehdottomasti suositella, mikäli Japani ja kendo kiinnostaa. Vuoden kendoloma Japanissa on aika kiva! Lisätietoja koulun sivuilta: http://www.budo-u.ac.jp

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti